tänään piti pikkasen poiketa kotona, piikkiössä olen lähinnä oleskellut. eka ajotunti tänään. hyvin meni kai ekaksi kerraksi.

ope kävi "pikaisesti" sisällä ja jäin odottelemaan auton luo. auton hopeanharmaa pinta kiilteli auringon valossa. kiva, ette sitten uudempaa autoa mun romutettavakseni löytäneet?? :D mitattiin siinä toisiamme katseella, auto ja minä.

ope heitti pienen käännöksen autolla ja selitteli kaikenlaista. radio soi hiljaa, mutta oli muutenkin vaikeata keskittyä kaikkeen mitä ope sanoi. sitten mentiin pienelle torille, jossa oli vain yksi kukkakauppias paikalla, eli tilaa oli riittävästi. pääsin itse ratin taakse ja suorastaan loistin tietämättömyydelläni! :D kerran aiemmin talvella käytiin isän kanssa harjoittelemassa raviradan parkkipaikalla, melkeen kaikki oli unohtunut.

auto sammui pari kertaa, pari kertaa lähtö oli turhan lennokas, mutta muuten meni hienosti. käännökset onnistuivat hyvin jne.. vähän huvitti kun kukkakauppiaan asiakas ja yhden toisen auton kuski katselivat vähän turhankin tarkkaan aina kun menin kojun ohitse... :D

viikonloppuna käydään vähän treenaamassa.